Jdi na obsah Jdi na menu
 


SOBĚSLAV - SKPP A 1 : 1 , SKPP B - MÝTO 4 : 2

BÉČKO MÁ PŮL TITUL , ÁČKO BOD

 

 

MUŽI

 

SOBĚSLAV  -  SK PETŘÍN "A"    1  :  1

Branky:  Bednář

Sestava :  Suchý  -  Klich , Mudra , Kohout , Nový  -  Lisý  ,  Flachs , Bednář  ( 85´Treml )  -  Demeter ( 89´Tříska ) , Vodrážka Jan ( 65´Šimáně ) , Provod ( 89´Maxa )

Petr , Heller , Rada

 

Muži vyrazili do Soběslavi a kdo už tam někdy hrál, moc dobře ví, že tam odsud se moc body nevozí . Nakonec jsme si odnesli jeden a mohlo být hůř i líp . 

První půle toho zas tak moc nenabídla, my jsme se dostali do vedení po proměněné penaltě Petrem Bednářem a ostatních šancí bylo na obou stranách poskrovnu. Druhé dějství už bylo jednoznačně zajímavější ! Domácí, vědomí si jednobrankového manka, se neustále tlačili dopředu a my jsme tím pádem měli spoustu možností ztrestat jejich otevřená okénka . Jenže během 45 min se nám to nepovedlo ani jednou, byť jsme k tomu měli hned několik takříkajíc tutovek. To samé se stalo i domácím, kteří také měli dost šancí skóre srovnat, jenže na rozdíl od nás si tu jedinou trefu nechali až na nastavený čas, což samozřejmě bolí dvojnásob . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Chtěli jsme samozřejmě vyhrát a vůbec jsme od toho nebyli daleko, ale na druhou stranu musím říct, že domácí už v průběhu druhé půle měli tak 3 tutovky, kdy to tam nespadlo jen díky bravurním zákrokům našeho "Gagy" v bráně, nebo v jednom případě skvělého zákroku Lukáš Nového na brankové čáře. Takže jsme v nastavení dostali trest za naší neschopnost dát druhou branku, protože ta by nás stoprocentně dotáhla ke třem bodům. A že jsme těch šancí měli taky dost, je holý fakt . Takže máme bod, který samozřejmě trochu bolí, ale kdyby domácí dali branku třeba v 70 minutě, tak ho vlastně bereme . Teď nás čeká poslední,  a podotýkám přetěžký , zápas doma s Tachovem a obrovská výzva přezimovat na bedně. Takže uděláme společně vše pro to , aby to v pátek cinklo :-)

 

 

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/de0901aa-a942-49bb-8256-13abff1f823d

 

VIDEO ZE ZÁPASU:

https://app.veo.co/matches/20231104-d6aa6d84-d37b-4128-bde4-63c6eb5a563e-a6a378e9/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU:  

 

 

 

2.jpg

Lukáš Nový byl u vítězství naší rezervy nad Vejprnicemi a bylo to pro něj o to speciálnější, že v tomto klubu fotbalově začínal.

 

 

SK PETŘÍN "B" - MÝTO    4  :  2

Branky: Treml 2 , Šimáně , Heller

 

Béčko mělo před sebou jednoznačný cíl ! Porazit Mýto a stát se podzimním mistrem krajského přeboru mužů. Kluci z Mýty nám to sice lehké neudělali, zvláště pak jejich skvělou efektivitou, ale nakonec jsme to zvládli na jedničku a podzimní půl titul je doma !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Vůbec to není tak dlouho, kdy jsme o tuhle "trofej" bojovali s naším áčkem, takže když si to vezmu kolem a kolem, tak je to neskutečná paráda. Když si pak ještě k tomu  vezmu,  kolik hráčů našeho klubu se o to zasloužilo, tak už se víc čepýřit asi nemohu. Jen ve statistikách střelec + asistent je v podzimní části neskutečných 31 jmen , takže to celkové číslo zapojených hráčů našeho klubu je nějakých 50 a to je prostě bomba !!!

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/de0901aa-a942-49bb-8256-13abff1f823d

 

VIDEO ZE ZÁPASU:

https://app.veo.co/matches/20231104-d6aa6d84-d37b-4128-bde4-63c6eb5a563e-a6a378e9/

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU:  

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář