Jdi na obsah Jdi na menu
 


SUPER PODZIMNÍ ZÁVĚR ÁČKA + DALŠÍ VÝBORNÉ VÝSLEDKY

SUPER PODZIMNÍ ZÁVĚR ÁČKA + DALŠÍ VÝBORNÉ VÝSLEDKY

MUŽI  

 

NA ZÁVĚR

 

SKVĚLE

 

 

... a i po sezoně další

výborné výsledky

 

 

 

 

 

MUŽI

 

SK PETŘÍN "A"  -  TACHOV     3  :  0

Branky:  Vodrážka , Demeter , Bednář

Sestava :  Suchý  -  Klich , Mudra , Kohout , Nový  -  Lisý (82´Maxa )  ,   Bednář , Šimáně (62´Treml ) , Provod ( 72´ Heller )  -  Vodrážka ( 62´Flachs )  ,  Demeter  ( 72´Tříska )

Petr , Tětek, Rada

 

Muži si nechali dohrávku s Tachovem až na sváteční 17. listopad a nakonec mohli slavit jak výročí revoluce, tak konečnou výhru, kterou se vyšplhali až na podzimní stříbrnou příčku .

Do vedení jsme se dostali vcelku brzy, když se po rohu Michala Provoda prosadil na zadní tyči Honza Vodrážka. I nadále jsme byli o něco lepším týmem a druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat. Po půl hodině se totiž vcelku podobně dostal k odraženému balonu na "zadní"  Aleš Demeter a levačkou nedal hostujícími Langrovi v bráně šanci  -  2  :  0 . To hosty trochu vykolejilo a my jsme v závěru půle měli hned tři tutovky na praktické ukončení zápasu, ale bohužel nám to tam nepadlo. 

A toho Tachov ve druhé půli chtěl využít, hra se vyrovnala a šance byli na obou stranách . Když pak hosté cca 20 minut před koncem přeci jen rozvlnili naší síť, zdálo se, že bude ještě drama, ale vztyčený praporek pomezního rozhodčího byl proti nim. Hosté se sice nemálo zlobili, ale z videa je naprosto evidentní, že to ofside byl jednoznačný. No a toho jsme zase využili my a za chvilku poté jsme se Petrem Bednářem parádně trefili po třetí a bylo hotovo . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Těžký zápas, který jsme ale zvládli na jedničku! Na těžkém terénu jsme zvolili taktiku, která nás hodně bolela, ale přineslo nám to ovoce a to je vždycky hrozně fajn . Pomohli jsme si standartkama, což se nám po celý podzim úplně moc nedařilo a k tomu jsme měli skvělé nastavení. Takže na závěr podzimu výhra a před dokopnou je to vždycky velice příjemné !

 

 

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/de0901aa-a942-49bb-8256-13abff1f823d

 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU:  

 

 

 

2010-----planeo--2023-postup.jpg

 

PARÁDNÍ  POSTUP U13 

 

na FINÁLE  PLANEO CUPu

Ve čtvrtek 16.11.2023 jsme jeli na poslední kvalifikační kolo Planeo Cupu naší kategorie do Strakonic. Čekalo nás velmi těžkých 7 utkání a pouze první tři týmy si zajistili postup do velkého finále na konci dubna 2024. Kluci vstoupili do turnaje vítězně proti Písku a to v poměru 2-0, pak jsme porazili TJ Hradiště 5-0 a měli velmi dobrý vstup do turnaje. Kluci hráli s velkou chutí a velmi koncentrovaně. V dalším utkání výhra nad Strakonicemi 5-0 a nad FK Příbram také 5-0 a bylo skoro jasné, že letos se do finále podíváme a skončíme nejhůře na 3. místě této kvalifikační skupiny. Pak následovalo utkání s Táborskem a výhra 2-0 znamenala postup. Předposlední utkání s průběžným mistrem žákovské ligy Dynamem ČB byl uvolněný, plný pěkných momentů a neproměňování šancí. Kluci makali, ale soupeř měl více klidu a připravil nám první a nakonec jedinou prohru a to 2-0. V posledním utkání jsme porazili Baník Stříbro a ziskem 18 bodů a 2.místem jsme si zaslouženě zajistili účast ve velkém finále v dubnu 2024. Je to krásná třešnička na dortu za tento rok 2023. Asi nemůžeme chtít zvládnout více, povedlo se na jaře v žákovské lize, na podzim v žákovské divizi a teď i v Planeo Cupu. Doufám, že tyto velmi povedené výkony budou pokračovat i v roce 2024.Kluci klobouček dolů a obrovská gratulace, je to paráda………….

 

 

 

2014-----turnaj-fcvp-2023.jpg

U10 - SKVĚLÉ 5. místo 

a skalp Sparty Praha

 

V sobotu 18.11.2023 pořádala FC Viktoria Plzeň turnaj v halách TJ Lokomotiva pro 10 týmů naší kategorie U10. Byli jsme pozvání mezi ligové týmy a vedli jsme si velmi dobře. Turnajem jsme prošli velmi statečně a byli jsme většině týmům rovnocenným konkurentem.

Výsledky :        1. zápas s FCVP – 1:4 prohra

                        2. zápas s Slavia KV – 3:2 výhra

                        3. zápas s FK Teplice – 2:1 výhra

                        4. zápas s FC Písek – 3:3 remíza

                        5. zápas s Jiskra Domažlice – 3:0 výhra

                        6. zápas s FK Příbram – 5:5 remíza

                        7. zápas s Dynamo ČB – 0:7 prohra

                        8. zápas s FK Jablonec – 1:2 prohra

                        9. zápas AC Sparta Praha – 2:1 výhra

 

Celkový počet 14 bodů stačil na krásné 5.místo ve velmi pěkné konkurenci. Kluci makali, snažili se a dosáhli velmi pěkného výsledku a umístění.

Třešnička na dortu (pro mě dežavi z roku 2022 s U12) výhra v posledním utkání sezony nad AC Sparta Praha v poměru 2-1 byla jednoduše pro nás BOMBA.

 

Turnaj byl velmi kvalitní a my jsme byli rádi za takovou konfrontaci. Neztratili jsme se, ale jedeme dál a chceme být příště co nejlepší . Kluci paráda a makáme !