Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 11. - 12.11. 2023

A JSME V POLOČASE

A JSME V

 

POLOČASE

 

 

krom mužského áčka jsme o víkendu uzavřeli podzimní část a tady je rekapitulace : 

MUŽI B   -   půl  MISTR krajského přeboru

U 19    -  7. v lize

U 18  -  7. v divizi

U 17  -  14.  v lize

U 16   -  VÍCEMISTR  divize

U 15   -  6. v divizi

U 14   -   BRONZ v divizi

U 13   -  půl  MISTR  divize

U 12   -   9.  v divizi

plus desítky nadšených fotbalistů v přípravkách

 

a naši "A" MUŽI budou ještě v pátek bojovat o podzimní stupně vítězů v divizi  

 

SK PETŘÍN - TACHOV

PÁTEK 17.11.  od  13,30

 

 

 

MUŽI

 

SOBĚSLAV  -  SK PETŘÍN "A"    1  :  1

Branky:  Bednář

Sestava :  Suchý  -  Klich , Mudra , Kohout , Nový  -  Lisý  ,  Flachs , Bednář  ( 85´Treml )  -  Demeter ( 89´Tříska ) , Vodrážka Jan ( 65´Šimáně ) , Provod ( 89´Maxa )

Petr , Heller , Rada

 

Muži vyrazili do Soběslavi a kdo už tam někdy hrál, moc dobře ví, že tam odsud se moc body nevozí . Nakonec jsme si odnesli jeden a mohlo být hůř i líp . 

První půle toho zas tak moc nenabídla, my jsme se dostali do vedení po proměněné penaltě Petrem Bednářem a ostatních šancí bylo na obou stranách poskrovnu. Druhé dějství už bylo jednoznačně zajímavější ! Domácí, vědomí si jednobrankového manka, se neustále tlačili dopředu a my jsme tím pádem měli spoustu možností ztrestat jejich otevřená okénka . Jenže během 45 min se nám to nepovedlo ani jednou, byť jsme k tomu měli hned několik takříkajíc tutovek. To samé se stalo i domácím, kteří také měli dost šancí skóre srovnat, jenže na rozdíl od nás si tu jedinou trefu nechali až na nastavený čas, což samozřejmě bolí dvojnásob . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Chtěli jsme samozřejmě vyhrát a vůbec jsme od toho nebyli daleko, ale na druhou stranu musím říct, že domácí už v průběhu druhé půle měli tak 3 tutovky, kdy to tam nespadlo jen díky bravurním zákrokům našeho "Gagy" v bráně, nebo v jednom případě skvělého zákroku Lukáš Nového na brankové čáře. Takže jsme v nastavení dostali trest za naší neschopnost dát druhou branku, protože ta by nás stoprocentně dotáhla ke třem bodům. A že jsme těch šancí měli taky dost, je holý fakt . Takže máme bod, který samozřejmě trochu bolí, ale kdyby domácí dali branku třeba v 70 minutě, tak ho vlastně bereme . Teď nás čeká poslední,  a podotýkám přetěžký , zápas doma s Tachovem a obrovská výzva přezimovat na bedně. Takže uděláme společně vše pro to , aby to v pátek cinklo :-)

 

 

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/de0901aa-a942-49bb-8256-13abff1f823d

 

VIDEO ZE ZÁPASU:

https://app.veo.co/matches/20231104-d6aa6d84-d37b-4128-bde4-63c6eb5a563e-a6a378e9/

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU:  

 

 

 

2.jpg

Lukáš Nový byl u vítězství naší rezervy nad Vejprnicemi a bylo to pro něj o to speciálnější, že v tomto klubu fotbalově začínal.

 

 

SK PETŘÍN "B" - MÝTO    4  :  2

Branky: Treml 2 , Šimáně , Heller

 

Béčko mělo před sebou jednoznačný cíl ! Porazit Mýto a stát se podzimním mistrem krajského přeboru mužů. Kluci z Mýty nám to sice lehké neudělali, zvláště pak jejich skvělou efektivitou, ale nakonec jsme to zvládli na jedničku a podzimní půl titul je doma !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Vůbec to není tak dlouho, kdy jsme o tuhle "trofej" bojovali s naším áčkem, takže když si to vezmu kolem a kolem, tak je to neskutečná paráda. Když si pak ještě k tomu  vezmu,  kolik hráčů našeho klubu se o to zasloužilo, tak už se víc čepýřit asi nemohu. Jen ve statistikách střelec + asistent je v podzimní části neskutečných 31 jmen , takže to celkové číslo zapojených hráčů našeho klubu je nějakých 50 a to je prostě bomba !!!

 

FAKTA ZÁPASU : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/de0901aa-a942-49bb-8256-13abff1f823d

 

VIDEO ZE ZÁPASU:

https://app.veo.co/matches/20231104-d6aa6d84-d37b-4128-bde4-63c6eb5a563e-a6a378e9/

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU:  

 

 

 

 

DOROSTY

 

 

CHRUDIM  -  SK PETŘÍN U19    7  :  1

Branky:  Fikrle Šimon

Fakta zápasu: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/b2eaab2e-30d9-492f-b580-1a81df6a9895

 

Video ze zápasu: 

 

Dostat v posledním zápase podzimu sedmičku není úplně top, ale pořád musíme mít na mysli, že tenhle podzim naší U19 byl skvostný !!!

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

 

Než jsem se pustil k napsání komentu k nedělní vysoké prohře v Chrudimi potřeboval jsem trochu odstup. Byť prohra 7:1 je hrozivá a za posledních pár let jsem ji nezažil tak na hřišti to tak rozhodně nebylo . Chrudim byla lepší to ano ale ne o 6 gólů. Na první gól jsme dokázali rychle zareagovat gólem Šimona Fikrleho ale pak bylo na hřišti vše proti nám.  Jednak naše stará bolest a to je proměňování šancí,  pak tomu pomohli i rozhodčí před třemi góly v 1 poločase byl buď otočený aut, faul nebo neodpiskany ofsajd po kterém padl asi 3 gól  ( ale na rozhodčí to určitě svádět  nechci ) a 4 gól jsme si  dali sami . Druhý poločas jsme nezačali vůbec špatně a měli opět šance na snížení ale gól jsme dát nedokázali a soupeř do čeho kopl to mu tam spadlo . Za celý zápas jsme si vytvořili asi 7 fakt dobrých příležitostí ale dali jen jeden gól a tím pádem Chrudim zaslouženě vyhrála.  Nakonec bych rád řekl to co jsem říkal včera klukům po zápase  v šatně a to že tenhle hrozivý výsledek by neměl mít vliv na to že ten podzim byl fakt výborný a 33 bodů a 7 místo po podzimu je toho důkazem a jsem rád že si to kluci vzali k srdci a ta dlouhá cesta domů byla nakonec fajn . Teď si trochu odpočinout a pořádně se připravit na jarní část soutěže.  Kluci za podzim obrovské DÍKY!!!!!!

 

 

 

SK PETŘÍN U 18  -  ROKYCANY     1  :  2

Branky: Kasík 

Fakta zápasu: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/81e09a6d-bcfd-4ae8-aaf7-14772456698f

 

Prohrát poslední podzimní zápas je vždycky na prd, notabene v derby a notabene když ještě hrajete o spoustu míst v tabulce. Ale o to víc musí zase kluci zamakat v zimě . 

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:

 

Poslední zápas podzimu přinesl vyhrocené derby s Rokycany. Vzhledem k vyrovnané situaci v tabulce se hrálo defacto o šest bodů. Zápas byl plný soubojů emocí a spíše než hezký fotbal to byl boj o každý metr. Po chybě v obraně a faulu v našem vápně Rokycany kopali penaltu a a my prohrávali 1:0. Po hodině hry jsme dostali i my šanci zahrávat pokutový kop a kapitán Kasík vyrovnal na 1:1. O necelých pět minut později jsme však opět prohrávali o gól, když jsme byli nezodpovědný při bránění standardní situace. Závěr zápasu už byl rozkouskovaný a soupeř si pohlídal těsný náskok až do konce. Zápas byl vyrovnaný, ale hosté byli efektivnější a zvládli vypjatý duel lépe v hlavě, kdy jsme byli chvílemi zbytečně frustrovaný a místo fotbalu jsme se věnovali rozhodčímu a soupeři. Herně jsme během celého podzimu určitě nepropadli, bohužel jsme zbytečně poztráceli minimálně 10 bodů a proto pohled na tabulku není úplně radostný. Čeká nás teď zimní pauza a poté zimní příprava, kde nás čeká spousty tvrdé práce, abychom jaro zvládli výsledkově daleko lépe než podzim. Na závěr bych chtěl poděkovat všem co nás chodili podporovat během podzimní části.

 

 

 

CHRUDIM  -  SK PETŘÍN U17    4  :  1

Branky:  Král

Fakta zápasu: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/b200a512-ac7d-47b8-bd2b-61f526ecff63

 

Kluci v daleké Chrudimi bojovali až do konce, ale nakonec velmi dobrý výkon nestačil ani na bodík . 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka:

 

Utkání se nedá hodnotit jinak než že výsledek kvůli dvěma gólům v závěru strašně zkresluje. Ještě v 89. minutě byl stav 2:1 pro Chrudim, která je v této soutěži stále v boji o titul a Chrudim tahala čas, nechávala se ošetřovat a kouskovala hru, jak jen jim síly stačili. Utkání pro nás nezačalo nejlépe, chvíli nám trvalo než nám v utkání perfektně fungovala součinnost obranné řady a soupeř pro nás smolně jednou udeřil. Hráč soupeře byl v třeba 5ti metrovém ofsajdovém postavení, ale to se vyrušilo úmyslným obranným zákrokem našeho obránce a bohužel jsme od úvodu prohrávali. Ve zbytku první půle měla Chrudim jednu šanci, kdy nás podržel Fíla Marek a vše ostatní jsme měli my. Byli jsme dobří v organizaci hry, tvořili si nátlak na soupeře a vytvořili si několik slibných pozic především z SS. Bohužel bez úspěchu. Po půli se pokračovalo ve stejném duchu, nám přibývali šance a soupeř byl úderný hlavně z rychlých přechodů a tak měl několikrát práci znovu i Fíla, který byl celé utkání naprosto famózní. Bohužel jeden protiútok Chrudim zahrála perfektně a vypadalo to, že je po zápase, ale my stále pokračovali v dobré práci a odměnou nám byl gól Matyho Krále. Od té doby se moc na co koukat nebylo. Přišlo již zmíněné tahání času, které rozhodčí velmi ochotně nechával a hra se kouskovala neskutečně. Mezi 78 a 90 minutou soupeř 3x ošetřoval hráče, který poté prostě jen vstal a hrál dál... V 80. minutě přišel moment, který utkání definoval. Míč ve vápně na který se dostal střídající Véna Dobrý, jasný kontakt soupeře ze zadu na stojnou nohu, pád na zem a nic. Nutno říct, že z prvního dojmu jsem si také nebyl 100% jistý intenzitou kontaktu od obránce a rozhodčí evidentně také ne a držel se pravidla, které držel celý zápas. Cokoliv je sporného, jde pro domácí. Vůbec nechci, aby to vyznělo, že jsme žádný bod neodvezli jen kvůli rozhodčím, ale v klíčových chvílích měli často velký podíl. Nicméně i tak jsme neproměnili žádnou z nadějných pozic v první půli, v druhé půli jsme nedali 2x situaci 1v1 s brankářem a jak jsem psal i Chrudim měla velké šance, které prostě pochytal Fíla. Musíme se tedy koukat hlavně na sebe. V 90 minutě poté zápas zabil po centru kapitán domácích a za minutu dal i na 4-1 a i když naprosto celé hřiště vidělo ofsajd, rozhodčí byl přesvědčen, že nebyl, ale to už na situaci nic neměnilo. Na kluky jsem nesmírně hrdý na výkon s favoritem, který navazoval na předchozí dvě utkání a bohužel vždy vyhrát nejde. 

 

 

SK PETŘÍN U16  -  ROKYCANY    1  :  2

Branky: Romaňuk

Fakta zápasu: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/d39a4f60-7a7f-462e-8542-f7aaf2b01919

 

Úplně nejsme zvyklí na to, že naše U16 prohraje, ale občas se to stane. To, že se to stane v posledním kole podzimu a přijdete tím o titul půl mistra, je prostě smutné. Takže doufejme, že to po konci bude naše !!!

 

Komentář hráče Matyáše Rožánka : 

 První poločas mi přišlo, že jsme dost podcenili a mysleli jsme si že to bude jasná výhra. Nedostávali jsme se do pořádných střel a nechávali jsme soupeře hrát. Ke konci poločasu jsme po rohu soupeře dostali gól. Druhý poločas jsme zlepšili, hned ze začátku druhé půle jsme změnili skóre na 1:1 a dále jsme se dostávali do velkých šanci, kdy chybělo jen málo centimetrů. I přes velký tlak jsme nedokázali dát gól a v posledních třech minutách jsme po špatném bránění dostali gól a zápas skončil výsledkem 2:1. Děkujeme za podporu fanoušků. 

 

 

a dodatek trenéra Jirky Hrdličky : 

Utkání jsme absolutně nezvládli. Chybělo jak nasazení, tak srdíčko, ochota přijmout a rozdat. Někdy to zkrátka bolí. Zasloužené vítězství Rokycan.

 

 

ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U15  -  MALŠE ROUDNÉ    5  :  0

Branky: Mastný, Blažek, Súlovec , Boichuk

FAKTA ZÁPASU: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/b0120ddf-77e8-407b-ac40-1356974c5cae

 

Asi škoda, že je konec podzimní části, protože kluci se rozjeli k dobrým výkonům a výsledkům. Malši doma jasně přejeli a po zásluze berou všechny body. 

 

 

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

V neděli jsme přivítali TJ Malše Roudné a naši kluci od začátku nekompromisně šli po třech bodech. Zápas začal naším tlakem , soupeř od první minuty bránil svoji polovinu a zkoušel hrát na nějaký brejk. Ve 12 minutě jsme vsítili první gól - Leo Mastný.
Soupeř byl celou půli zatažený a nám bohužel kombinace vázla, byla pomalá, kluci málo aktivní. Až ke konci poločasu jsme dali na 2:0 a trochu se uklidnili.
Do druhé půle jsme prostřídali, začali lépe a rychle kombinovat a prakticky nepůjčili soupeři míč. Na brankáře hostí se valila jedna šance za druhou, dá se říci, že se kluci bavili hrou a bavili i diváky. Za konečný stav 5:0 byli hosté paradoxně spokojeni, protože se nedostali skoro k míči a jen díky skvělému brankáři neinkasovali více gólů.
Předvedli jsme skvělou hru ve vysokém tempu a všichni kluci ukázali, že hrát fotbal umí !!!

 

 

 

SK PETŘÍN U14   -  MALŠE ROUDNÉ   3  :  2

Branky: Melichar , Černý, hauer

 

FAKTA ZÁPASU: 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/7e91662c-ce4c-48c5-b315-0404bcb4a74c

 

Kluci na svého soupeře vlétli a po první půl hodině si nikdo nemyslel, že by to mohlo být nějaké drama. jenže fotbal už je někdy takový a kluci si museli ty zasloužené tři body pořádně ubojovat . 

 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka:  

 

Dneska to nebylo úplně ono, ale asi jsme namlsaný , vždy si myslíme, že snadno vyhrajeme 7:0, 12:0, ale musíme sklopit uši a vždy to poctivě odjezdit! Naše vylosování není úplně šťastný, první část soutěže  hrajeme s rovnocennýma soupeřema a druhou část hrajeme s papírové slabšíma.

Vždy není snadný  motivovat kluky, když ví, že soupeř vstřelil pár gólů a má na kontě třeba 7 bodů…., nicméně cítím sílu tohoto týmu, kterého jsme na podzim vhodně doplnili

a povedlo se nám přezimovat na krásným 3 místě a hlavně jsme na dostřel 5 bodů na prvního v naší divizi U14.  Velice důležitá je pro mě i podzimní domácí neporazitelnost

 

Chtěl bych tímto poděkovat všem rodičům za podporu, za to že jste mi moc pomáhali kluky motivovat, jsem rád, že jsme jako velká rodina, která táhne za jeden provaz!

Jsem na kluky pyšnej a věřte mi, že mi má práce s nima moc naplňuje!

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

 

PŘÍPRAVKA   U 11

 

Kvalifikace Planeo Cupu
 
Ve čtvrtek se na umělce Petřína odehrála jedna z osmi skupin poslední Kvalifikace Planeo Cupu do celorepublikového finále. Postupně jsme sehráli 7 zápasů s velmi kvalitními týmy, které se nám bohužel výsledkově nepodařily. Pouhé 2 remízy, 5 porážek a konečné 7. místo jsou daleko za naším očekáváním. Nicméně jsme viděli pozitivní herní posun, oproti loňsku jsme byli soupeřům jako 1.FK Příbram, Dynamo České Budějovice nebo Písek vysloveně vyrovnanými soupeři. Jediné, co nám u některých hráčů chybělo, aby více chtěli vyhrát něž soupeř, což nás dost trápí!!! Ale celkově musíme naše vystoupení v Planeo Cupu hodnotit jako úspěch, vždyť jsme jako jediný klub z Plzeňského kraje postoupili mezi posledních 32 družstev z Čech.
 
SK Petřín Plzeň - Sokolov - 1:3, 1.FK Příbram - 2:5, SK Dynamo České Budějovice - 1:4, ČAFC Praha - 3:3, Football Talent Academy - 2:2, Karlovy Vary - 2:6, Písek - 3:4
 
6. kolo - KPSP - hř. Klatovy
Poslední kolo Krajského přeboru starších přípravek jsme odehráli v sobotu dopoledne za chladného, větrného a deštivého počasí v Klatovech. Získaných 7 bodů nezní špatně, ale upřímně, byl to z naší strany vysloveně bídný výkon... Kluky můžeme pochválit pouze za posledních 10 minut posledního zápasu se Svatoborem Hrádek, a to je málo. Snad to bylo hlavně tím psím počasím, co nás tak zamrzlo ve výkonu. Postupně se hráli s Klatovy U11 - 1:1, Klatovy U10 - 3:0 a Svatoborem Hrádek - 5:4. 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář