Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 16. - 17.3. 2024

DERBY BEZ VÍTĚZE

petrin-boys-senco-2024.jpg

NA HŘIŠTI PLICHTA , V OCHOZECH JASNÁ PŘEVAHA PETŘÍNA !

Petřín boys si udělali první výjezd na venkovní zápas  a bylo to zase super !!!

 

 
DERBY
 
 
BEZ 
 
 
VÍTĚZE
 
 
 
 
 
 
 
 
MUŽI
 

novy-komarov-2024.jpg

V prvním kole rozhodl zápas doma s Komárovem a na Sencu byl jedním z nejlepších našich hráčů - Lukáš Nový !

 

 
SENCO  -  SK PETŘÍN "A"   2 : 2
Branky :   Klich , Provod
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Klich  , Kohout , Mudra , Maxa ( 90´Heller )  -  Nový  , Flachs , Bednář  -   Provod  , Vodrážka J.  ( 70´Vanc ) , Vohrna  ( 80´Treml )
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
Mužské áčko vyrazilo "třicítkou" přes řeku na Doubravku a nakonec to asi nebyl úplně špatný mač ! Každopádně první půle byla hodně opatrná z obou stran a těch šancí na obou stranách moc nebylo. Každý z týmů dal po jedné brance, ale obě byly spravedlivě neuznány pro postavení mimo hru . Do druhé půle vstoupili jednoznačně lépe domácí a byť jejich megatutovku ještě náš Suchý vytáhl na roh, tak se za chvíli už radovali z průběžného vedení, když se na jejich levé straně dostal k balonu osamocený Roubal a nedal "Gagovi" v bráně šanci  - 1 : 0 .  To nás naštěstí nakoplo a přišla fáze zápasu, kdy jsme byli zase o něco lepším týmem my a vyjádřili jsme to i gólově . Napřed si na parádní centr Maxy naběhl Patrik Klich a hlavou srovnal, aby deset minut před koncem parádní dělovkou otočil na 1 : 2  Michal Provod . Bohužel domácí se nevzdali a v předposlední minutě srovnali, když se s bezprostřední blízkosti nemýlil Patrovský . Nic na tom nezměnila ani situace z 90 min, kdy byl ve vápně sestřelen domácím brankářem náš Lukáš Maxa , ale penalta se, stejně jako v 60´po jasné ruce domácího Roubala při Provodově střele , nepískala  -  plichta - konec !
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Určitě bylo fajn, že se hrálo na přírodní  trávě, ale musím smeknout pomyslný klobouk před naším trávníkářem Pavlem Churanem, který s prakticky totožným "pláckem"  jako byl v sobotu  na Sencu, udělal před domácím   zápasem s Komárovem z našeho hřiště anglickou parádu . A myslím si že právě lepší terén mohl z tohohle zápasu udělat podstatně hezčí podívanou, než tomu bylo v reálu . Ale k zápasu jako takovému. První  půle byla tak nějak vyrovnaná, každý dal jednu branku z ofsajdu , Senco bylo o něco málo víc ve hře než my , ale 0 : 0 odpovídalo tomu, že ani jeden z týmů to tak nějak nechtěl, nebo díky soupeři nemohl, rozbalit . Druhá půle už mohla diváky potěšit a hlavně pobavit . Domácí do ní vstoupili jednoznačně lépe a jen díky famóznímu zákroku Gagy vedli jen 1 : 0 . To zase nakoplo nás a začali jsme domácí přehrávat a po dvou nádherných gólech jsme skóre otočili .  Když dostanete pak góla v 88´tak vás to prostě mrzí, protože vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by se domácí ještě zmohli na nějakou protiakci, ale o tom je fotbal jako takový. Takže ve výsledku máme bod a co se týče obrazu hry , tak ho prostě bereme s pokorou . Ale fotbal se hraje na góly, které padají většinou po chybách nebo po šancích a my jsme měli v zápase kopat 2 jasné penalty, kdy jak v 60´ruka Roubala po střele Provoda, tak sestřelení Maxy brankářem Luhovým v minutě poslední , byly penalty jako úplně jednoznačné . Teď nás čeká doma Aritma a to bude zase těžkej ořech .....
 
 
 
 
STŘÍBRO  -  SK PETŘÍN "B"   2 : 3
Branky : Spiegel , Nový , Brandner
 
Fakta zápasu :  
 
Sestava :  Edelman - Brož ( 46´Havelka ) , Trojovský , Zoubek , Vanc ( 60´Jandoš ) - heller , Rada , Tětek  -  Kotěšovec  ( 60´Levý ) , Vodrážka Dan , Hájek
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
 
Vzhledem k početní  situaci v mužích a souběžně hrajících se zápasů na Sencu a ve Stříbře, jsme na Baník vyslali naší U18 a k nim jen  4 muže , všechny samosebou ještě náctileté  . Takže výhra za 3 body  je prostě skvělej počin a všichni kluci kteří se na ní podíleli zasluhujou obrovskou pochvalu 
 
 
Komentář trenéra Jakuba Veselého : . 
 
Tohle vítězství mě obrovsky těší hlavně z toho důvodu, že se opět ukázalo že kluci z dorostu můžou kdykoli nastoupit a budou konkurenceschopný. V základní sestavě nastoupili 2 muži ročníku 2003 jinak 9 dorostenců z U18. Kluci přečkali úvodní nápor domácích a po nádherné průnikovce Hodana střílel Kulhánek a jeho střelu dorazil do brány Brandner. Poté jsme měli herně navrch ale branku vstřelil soupeř po naši chybě v rozehrávce. Ve druhé půli jsme pokračovali v dobrém výkonu a po dvou brankách jsme vedli 3:1. Soupeř nádhernou střelou snížil na 3:2 a pak se ukázal nezkušenost našeho týmu kdy jsme se nechali zatlačit, ale poctivou prací v obraně jsme dokázali udržet výhru až do konce.
Věřím, že kluky tenhle zápas zase posune o kus dál. A patří jim obrovská pochvala jak tenhle zápas zvládli.
 
 
 
 
LIGOVÉ DOROSTY
 
CIDLINA - SK PETŘÍN U19    2 : 3 
Branky  :  Žemlička , Olach , Frank
 
Fakta zápasu :
 
 
Devatenáctka měla za sebou dvě porážky ze dvou jarních zápasů, takže kdy 2 min před poločasem zvyšoval Franky už na 0 : 3, zdálo se, že to bude pohodový výletíček do podkrkonoší. Jenže v téhle soutěži není špatných týmů a domácí ukázali proč si v prvním kole doma smlsli na Bohemce . Kluci to ale zvládli a tyhle 3 body jsou bombastické !!!
 
 
 
Komentář trenéra Honzy Pletichy : 
 
Dneska jsme jeli na východ Čech jakkoliv bodovat a dostat se na vítěznou vlnu jako tomu bylo po dvou porážkách minulou sezónu.  Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem vypracovali si víc šancí a Cidlina hrozila pouze že standartek a dlouhých nákopech čemuž pomáhal ještě vítr který měl soupeř v zádech ale drtivou většinu dlouhých míčů si naše obrana dokázala pohlídat a po 45 minutách vedení 3:0 bylo naprosto zasloužené bohužel jsme v nastavení po zbytečnem rohu inkasovali na 1:3 a šlo se do šaten.  Druhý poločas jsme začali stejně vytvářeli si šance ale bohužel nedokazali odskočit opět na 3 góly což bylo nutné vzhledem k tomu jaký tlak byl vytvářen na rozhodčího ze strany domácích.  Když jsme pár minut před koncem dostali po nepohlidanem brejku na 2:3 začalo být docela horko ale jak kluci na hřišti tak rozhodčí tlak ustáli a my dokázali uhrát první jarní veledůležité 3 body které musíme příští týden potvrdit doma s Příbramí.  Na závěr bych chtěl pochválí nejen Filipa Fořta který svoji premiéru zvládl velmi dobře tak kompletně všechny kteří  jeli na dnešní dalekou cestu včetně těch kteří do zápasu vůbec nezasáhli jako Eda Kasík a David Jankovič v téhle fázi soutěže je tohle strašně důležité DRŽET SPOLU ať hraju nebo sedím na lavici . Ale nejlepším hráčem na hřišti byl dneska Matěj Novák . 
 
 
 
 
 
 
 
CIDLINA  -  SK PETŘÍN U17(16)    1 : 0
Branky : 
 
Fakta ze zápasu : 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
Sedmnáctka musela v rámci víkendových posunů zaskakovat v sobotním zápase divize staršího dorostu a tak do "Cidliny" vyrazila naše U16 . Kluci na východě bojovali co to šlo, ale na ligový bodík to nestačilo
 
 
Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 
 
 

Naskytla se příležitost si zahrát soutěžní utkání ČLD a poměřit se s mužstvem ze soutěže o level výš. A i když se jednalo o druhé utkaní ve dvou dnech, hrálo se z naší strany v dobrém tempu. Na soupeři byla znát větší zkušenost v soubojovém chování a patřičným důrazem uhrával důležité míče. Z toho pramenil i obdržený gól v samém úvodu a nedůrazném dohrání SS. Kluci dobře zareagovali na důraznou hru a tím jsme se dostali více do hry. Opticky jsme soupeře přehrávali, ale jen do poslední třetiny hřiště. Tam jsme si nedokázali poradit se zhuštěným prostorem a lepším výběrem místa, či orientací k dořešení situací. V závěrečných minutách prvního poločasu domácím očividně docházela kondice, kluci soupeře přitlačili k vlastnímu PU a tlačili se za vyrovnáním.

Druhý poločas by ve znamení poměrně velké převahy a odhodlání minimálně vyrovnat. Veškerá snaha i převaha zůstala nevyužita. Nejblíže od vyrovnávajícího gólu jsme byli v 60´, kdy M. Andrejs nastřelil tyč. O chvíli později šel soupeř sám na brankáře Buranského, který nás podržel a zároveň držel naději na vstřelení vyrovnávací branky. Domácí hráči se snažili kouskovat hru, zdržovat a v samém závěru hra ztrácela tempo. Za předvedený výkon a přístup by slušela utkání remíza.

Tímto děkujeme za možnost sehrání tohoto utkání, které z mého pohledu nám ukázalo určité věci a pro hráče samotné bylo obrovským přínosem.

 
 
 
DIVIZNÍ DOROSTY 
 
 
SK PETŘÍN U18  -  BEROUN   4 : 1
Branky :  Anděl , Král , Liška , Forst
 
Fakta zápasu : 
 
 
Osmnáctka vyrazila bojovat místo mužského béčka do Stříbra, takže v sobotu se doma Berounu postavili kluci z U17 a dopadlo to skvěle !!!
 
 
Komentář trenéra Martina Kořínka : 
 
Tento týden jsme místo neděle měli utkání už v sobotu od deseti. Na jeden víkend jsme se museli posunout a zvládnout utkání v divizi U19. Soupeř byl pro nás velmi známý Beroun, který byl kromě dvou tři jmen ve stejném složení jako když jsme s nimi hrály loni v divizi U17, kde jsme vyhráli 4:3 a 4:2. Kluky musím pochválit, jelikož úlohu zvládli hlavou naprosto perfektně. Plnili taktické pokyny a bylo na nich znát, že chtějí zápas zvládnout. Ihned se to projevilo, když si odražený míč při SS našel Lukáš Anděl a vedlo se 1-0. Po trochu hokejové teči Matyho Krále byl stav 2:0 a vše nasvědčovalo naprosté kontrole v utkání. Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako první a bohužel ze smolné situace, kdy při přímém kopu natrefil soupeř ruku našeho hráče ve zdi se šlo na pokutový kop, který dal soupeři naději na otočení zápasu. Naše reakce přišla za 3 minuty, kdy po rychlém přechodu dal svůj první gól v našich barvách Lukáš Liška a skóre 4-1 uzavřel nádherným volejem za vápnem Václav Forst. Znovu jsme ukázali, že jsme výborně připraveni a ve skvělém rozpoložení a musíme to potvrdit v následujících dvou zápasech s Příbramí a Motorletem, abychom tím vynahradili ztrátu, která přišla v naši soutěži a dostali se na pozice, kde jsme mohli být. 
 
 
 
SK PETŘÍN U16  -  BEROUN   2 : 0
Branky :  Šilhavý , Andrejs
 
Fakta zápasu : 
 
 
 
Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 
 

Velice aktivně a s chutí vstoupili kluci do utkání. Rychlou kombinací a přímočarou hrou překonávali střed hřiště a vytvářeli si šance. Přes dobré doplnění hráčů ve velkém počtu v PU a podporu na odražených míčích, přibývalo zakončení, ale bez gólového efektu. A to ani po nařízeném PK po 8´hry. Herní převahu se podařilo proměnit v úvodní gól utkání ve 26´ M. Andrejs 1:0. A za tohoto stavu se šlo do šaten.

Druhý poločas byl kopií toho prvního a tak na jediný gól v 51´ F. Šilhavého už nenavázal nikdo jiný a nezapsal se tím do kolonky střelců.

Jsme spokojeni se vstupem do soutěže, aktivitou, taktickým projevem v určitých fázích hry. Nespokojenost v ofenzivních činnostech, převážně důraz a řešení při finální fázi.

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U15  -  TÁBORSKO  1 : 1

Branky :  Súlovec

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/51551b05-c66c-4e81-a447-b8d53570e06c

 

Komentář hráče Olivera Čecha  : 

V neděli 17.3. jsme odehráli první domácí zápas jarní části proti Táborsku. Na podzim jsme u nich padli 2:1, takže jsme měli velkou chuť jim to vrátit. Jakmile se ozval úvodní hvizd, šli jsme důrazně napadat a dohrávat. Na začátku zápasu nám moc nešla kombinační hra, jelikož jsme docela přidržovali balón a dávali jsme to pozdě. Po chvilce jsme se uklidnili a začali jsme hrát víc kombinačně a vytvořili jsme si minimálně dvě tutové šance, které jsme bohužel neproměnili. To nás také stálo gól, kdy kapitán z Táborska ve 14. minutě zahrál výborně přímý kop k tyči z větší vzdálenosti. To nás trošku zasáhlo. Byli jsme zvadlí a neměli jsme chuť. Ke konci poločasu nám konečně přálo štěstí. Cristian Súlovec vsítil hezkou branku. Na vápně se k němu dostal odražený balón a on ho umístil k tyči. Do druhého poločasu jsme vstoupili s chutí vyhrát a vytvořili jsme si velké šance, ale gól se nám dát nepodařilo. Táborsko jsme nepouštěli vůbec k ničemu a vyvíjeli jsme si velký tlak. Zahráli jsme také spoustu standartek, ale gól nepadl. Na konci se dostalo Táborsko k velké šanci z brejku, ale naštěstí nás podržel brankář a tím také zápas skončil. Vybojovali jsme tak spravedlivý bod. Je škoda, že jsme nedokázali využít naše velké šance a vyhrát, ale to je fotbal. Příště snad proměníme všechny šance a vyhrajeme.
 

 

 

SK PETŘÍN U14 - TÁBORSKO  2 : 2

Branky : Melichar , Flachs

Fakta ze zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/e6e23c44-7ff6-448c-93b6-2da2fc1cb87c

 

Komentář trenéra Matěje Štefla : 

Věděli jsme, že po výsledkově zvládnutém prvním kole v Rokycanech nás bude čekat úplně jiný zápas. Kluci z Táborska patří mezi to nejlepší, co naše soutěž nabízí a my jsme jim po podzimní porážce měli co vracet. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a již ve 12. minutě využil chybu v rozehrávce soupeře přesnou střelou Melichar. I přes, z našeho pohledu, velmi slušnou pasáž jsme však inkasovali kvůli špatnému postavení gól ze standardky a hrálo se zase od nuly. Následovala herně vyrovnaná desetiminutovka, než po krásném pasu Sedláka pohotově přehodil brankáře Flachs a do kabin jsme tak šli ve vedení. Ve druhém poločase soupeř ukázal individuální kvalitu a po hodině hry dokázal proměnit jeden z centrů z pravé strany a se štěstím vyrovnal. Obě strany pak měli možnost výsledek obrátit na svoji stranu, ale i díky velmi dobrým zákrokům brankářů skončil zápas nakonec asi zaslouženou remízou.
 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U13 - TÁBORSKO  11 : 7

Branky : Štauber 3 , Schwab 2 , Holík 2 , Kadlec , Čížek , Sledký , Sebránek

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/63a6f7b3-c483-401a-ba34-b253cdc599d1

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece :

 

 

 

 

SK PETŘÍN U12  -  TÁBORSKO  6 : 3

Branky : Soukup 2 , Papoutsides , Matsola , Uldrich , Kaše

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/4f9fabcb-c929-4c6a-9ee0-0bbe72cc3e36

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče : 

V druhém kole divize jsme přivítali FC Táborsko,kde jsme na podzim smolně prohráli 3:5.
Bohužel nám nevyšel vstup do zápasu a hned v první minutě jsme prohrávali 0:1.
Divoký začátek pokračoval a ve druhé minutě už to bylo 2:1 pro domácí a my jsme začali být lepším mužstvem, po naší chybě soupeř vyrovnal a po 1.třetině byl stav 2:2.
Ve druhé třetině jsme pokračovali v naší hře bohužel naše neproměněné šance drželi soupeře v zápase a po 60.minutách byl stav 4:3.
Do závěrečné třetiny jsme udělali pár změn v sestavě a zápas 2 góly rozhodli a vítězství 6:3 bylo naše!!!!
Musíme naše kluky pochválit za týmový výkon a první jarní výhru

 
 
 
 
PŘÍPRAVKA U11
 
 
 
1. kolo - Krajský přebor starších přípravek
Petřín U11 - FCVP U10 - 4:3, FCVP U11 - 7:2, Rokycany - 10:1
Poprvé po 4 měsících jsme opět hráli na malém hřišti v rozestavení 5+1 a bylo to sakra poznat. Sice jsme miniturnaj výsledkové zvládli, ale s hrou moc spokojeni nejsme. Vysloveně jsme měli problémy v nasazení, důrazu a orientaci na menším hřišti, což nám naopak předváděli o rok mladší hráči Viktorky, kteří hráli za obě družstva FCVP. Nicméně máme 9 bodů, ale do dalších kol máme na čem pracovat!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář