Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 9. -10.3. 2024

ÁČKO DO ČELA DIVIZE

petrin-boys--2024.jpg

PETŘÍN BOYS OPĚT DVANÁCTÝM HRÁČEM !!!

Naše áčko vstoupilo do jarních odvet vydřenou výhrou nad Komárovem a obrovskou zásluhu na tom měli i naši skalní fandové z východní zatáčky. Klukům patří obrovská pochvala a velké díky za neúnavné povzbuzování!

 

 
MUŽI
 
 
DO ČELA
 
 
 
 
Pohled na tabulky našich mužských týmů je docela fajn . Áčko se hned po prvním kole vyhouplo do čela divize a béčko si vedoucí  pozici v krajském přeboru ještě upevnilo, takže jen tak dále . Ze čtyř dorosteneckých výběrů se bohužel bodově neprosadila jen naše U19, která smolně podlehla Pardubicím. Skvělý výkon a výsledek pak přivezla naše U18 z Písku, kde domácím uštědřila první letošní porážku . Starší žáci už v týdnu bojovali v Rokycanech a byla za toho jedna prohra a jedna výhra . Svojí jarní pouť odstartovali i mladší žáci a to na horké půdě v Příbrami. Třináctka potvrdila roli velkého favorita ,ale skvěle se ukázala i naše U12 , která si po výborném výkonu veze z Příbrami bodíček . 
 
 
 
 
MUŽI
 

novy-komarov-2024.jpg

Lukáš Nový rozhodl úvodní jarní duel s Komárovem neskutečnou bombou hlavou k tyči !!!

 

 
SK PETŘÍN "A"   -  KOMÁROV   1  :  0
Branka : Nový
 
Fakta zápasu :  
 
Sestava  :  Suchý  -  Klich ( 85´Vanc ) , Kohout , Mudra , Maxa - Lisý , Nový ( 70´Flachs ) , Bednář  -  Demeter , Provod ( 70´Treml ) , Vodrážka J.  ( 60´Vohrna )
 
Fotografie ze zápasu : 
 
Video ze zápasu : 
 
 
Mužské áčko přivítalo na úvod jara Komárov a rozhodně mu mělo co vracet . Na podzim to byl právě tenhle celek, který nás jako jediný dokázal porazit, takže o motivaci měli kluci postaráno . Samotný zápas moc šancí nepřinesl a byť jsme byli o něco lepším celkem, tak stav skóre nechával v napětí všechny až do konce . Naše tři body vystřeli náš hlavičkář Lukáš Nový, který neomylně poslal za záda hostujícího gólmana Míky, míč po rohu Honzy Vodrážky . Bohužel jsme z několika dalších šancí druhou branku nepřidali a tak jsme museli vydržet bez inkasovaného gólu až do konce zápasu, což nebylo hlavně z důvodu dlouhých 9 nastavených minut, nic úplně jednoduchého. Každopádně se to povedlo a tři body jsou skvělé !
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky : Tyhle první zápasy po zimní pauze mají svoje kouzlo, protože je úplně jedno, jestli  jste v tabulce první, nebo poslední, protože na hřišti to většinou stejně není poznat. Takže to, že jsme nakonec mohli slavit výhru 1 : 0, je přesně to, co jsme si strašně moc přáli . Úplně nám nešly nohy tak jak jsme chtěli, tutových šancí jsme taky zas tak moc neměli, hosté ukázali proč mají po půlce soutěže tolik bodů a tak ta výhra je prostě skvělá. Já musím ještě složit hold naším fanouškům z pozabrány, protože to je přesně to, co Vás posune o ten krůček k výhře ! Takže "Petřín boys"  -  díky za všechny !
 
 
 
SK PETŘÍN "B"  -  KAZNĚJOV   9 : 0
Branky : Hájek 3 , Kotěšovec 2 , Heller , Jandoš , Trojovský , Tětek
 
Fakta zápasu :  
 
Sestava :  Edelman - Brož ( 46´Havelka ) , Trojovský , Zoubek , Vanc ( 60´Jandoš ) - heller , Rada , Tětek  -  Kotěšovec  ( 60´Levý ) , Vodrážka Dan , Hájek
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Béčko se rozjíždělo pomalu, ale ve druhé půli už to byla skoro labutí píseň ! A při pohledu na tabulku to je hodně podobné !
 
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky : Měli jsme v hlavě náš úvodní zápas podzimu, kdy jsme doma uhráli remízu se Zručí a rozhodně jsme nechtěli tenhle kousek zopakovat . První půle byla dost vyrovnaná a to, že jsme z toho udělali 3 : 0 bylo tak trochu pro Kaznějov nezasloužené, protože jestli měl někdo  v tom poločase nějakou megatutovku, tak to byli hosté za stavu 2 : 0 pro nás, kdy nás neskutečným zákrokem podržel Edie v bráně . Když jsme dali po přestávce čtvrtou branku, bylo hotovo a na rozdíl od nás to hosté prostě zabalili . 
 
 
 
 
LIGOVÉ DOROSTY
 
SK PETŘÍN U19  -  PARDUBICE "B"  1 : 2
Branka  :  Šedivý
Fakta zápasu :
 
Devatenáctka si po porážce v Jablonci chtěla vyšlápnout na Pardubice, ale byť v tom zápase kluci rozhodně nebyli horším týmem, tak nakonec nemáme ani bod . 
 
 
Komentář trenéra Honzy Pletichy : 
 
Dnešní zápas se hodnotí špatně nejen kvůli porážce a kvůli tomu že jsme dostali gól 4 minuty před koncem, ale také že k porážce  vedly  2 chyby , které jsme udělali 20 vteřin před koncem 1 poločasu a 4 minuty před koncem zápasu. Z obou jsme dostali gól. My jsme sice po zásluze vedli 1:0 a měli dvě šance skóre navýšit ale bohužel jsme si před brankou soupeře nepočínali dost důrazně a chytře. Ve druhé půly měli naopak 2 velké šance Pardubice ale Janky obě dokázal zneškodnit. Vypadalo to na remízu se kterou bychom asi byli spokojeni všichni ale 4 minuty před konce jsme po zbytečném rohu inkasovali a už bohužel nedokázali odpovědět. Teď je důležité abychom se dokázali z chyb poučit semknout se , připravit se na příští zápas a jet do Cidliny jakkoliv bodovat.
 
 
 
 
 
SK PETŘÍN U17 - PARDUBICE "B"  3 : 0
Branky : Putera , Dobrý  , Sismilich 
Fakta ze zápasu : 
Video ze zápasu : 
 
Sedmnáctka si přivezla všechny 3 body z Jablonce a kluci si v prvním domácím zápase poradili i s Pardubicema , takže suma sumárum % vstup do jara jako z partesu !!! 
 
 
Komentář trenéra Martina Kořínka : 
 
Hlavní motto utkání bylo jednoznačně si věřit. Věřit si proti soupeři velmi kvalitnímu, výše postavenému v tabulce a týmu, který nás v letním duelu porazil o tři branky. Nicméně jsme cítili, že jsme od té doby ušli kus cesty a můžeme vyhrát. Taktika byla přesně na to postavena. Šli jsme soupeře velmi vysoko napadat a chtěli jsme být v každé situaci extrémně nepříjemný. Náš přístup “vlítnout na ně” zabral lépe než jsem čekal a po úžasné přihrávce Dominika Hodana mohl Maty Putera chytře přehodit brankáře - 1-0. V aktivitě jsme pokračovali, jak jen to šlo a soupeř s tím měl obrovské problémy. Z jedné takové situace byl faul a přímý kop Sama Vaniše, který skončil na konstrukci. Naštěstí odraz si hlavou našel Vena Dobrý a vedlo se 2-0. Do konce půle byla šance ještě přidat, ale místy už jsme museli hru trochu krotit, abychom si udrželi kontrolu. V druhé půli jsme chtěli na soupeře znovu naletět a přidat góly, ale Pardubice nasadili úplně jiný stupeň výkonnosti než v první půli a chtě nechtě nás připoutali na vlastní polovině hřiště. Postupně jsme museli všechny ambice na útočnou hru zahodit a vše uzpůsobit tomu, že se bude bránit. A tady patří poklona úplně všem od brankáře přes obranu až k útočníkům a střídajícím hráčům, protože my proste opět byli v bloku neuvěřitelně obětavý a silný. Kluci prostě udělali vše v lidských silách, aby proti jedné z nejlepších ofenziv v soutěži nedostali gól a naopak nakonec z brejku v poslední minutě navýšil opět Vojta Sismilich skóre na 3-0. Opět klobouk dolů za první půli, kdy jsme svou kvalitou a přístupem soupeře přehráli a stejně tak za druhou, kdy naše chuť vítězit byla víc než všechno ostatní. Teď neusnout na vavřínech a zvládnout další těžký výjezd, protože v této soutěži není lehkých soupeřů. 
 
 
 
DIVIZNÍ DOROSTY 
 
 
PÍSEK  -  SK PETŘÍN U18   1 : 2
Branky :  Kasík , Karpíšek
Fakta zápasu : 
 
Osmnáctka začala jarní odvety jednoznačně největším překvapením celé soutěže, protože Písek do tohohle zápasu neprohrál ani jednou !
 
Komentář trenéra Jakuba Veselého : 
 
Na začátek jara nás nemohl čekat těžší soupeř než Písek, který se pyšnil bilancí -15 zápasů, 13 výher a dvě remízy. I přes to jsem věřil týmu, že když budeme plnit taktické pokyny a předvedeme maximální nasazení, budeme první tým který Písek porazí. Ve snaze eliminovat soupeřovi silné stránky a zahustit prostředek hřiště jsme nastoupili se třemi stopery, kteří si velice dobře poradili s útočníkem domácích, který už si připisuje minuty v ČFL.
Od začátku jsme chtěli aktivně napadat a i když jsme se chvílemi nechali zatlačit, soupeř si vypracoval za půlhodinu zápasu jedinou šanci po chybě v naší rozehrávce, kterou neproměnil. My jsme naše šance nevyužili díky zbrklým řešením ve finální fázi. A tak nakonec do šaten odcházel spokojenější Písek, když proměnil nařízenou penaltu. Ve druhé půli se na hřišti lehce přitvrdilo, kluci ale zůstali ledově klidný a šli si za vyrovnáním, které obstaral z penalty kapitán Kasík. A když těsně před koncem nádherně vymetl šibenici zimní posila Karpíšek propukla euforie. Těsné vítězství jsme udrželi až do konce a mohli jsme oslavit důležité tři body, které je ale potřeba potvrdit příští týden s Berounem.
Obrovskou kaňkou na tomto zápase je zranění Ády Hubenýho, kterému až v nemocnici museli nahazovat zpátky rameno a bude nám minimálně měsíc chybět.
 
 
PÍSEK  -  SK PETŘÍN U16    2 : 3
Branky :  Šilhavý , Marco Aurelio , Romaňuk
Fakta zápasu : 
 
 
 
Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 
 

Jarní část soutěže lyžaři odstartovali na hřišti v Písku. Po zimní přípravě, která byla ve znamení nekonečných lyžařských kurzů, výletů a dovolených se konečně rozjela soutěž.

Utkání jsme rozhodli během první půle. Ztrátou míče ve středu hřiště, rychlým přechodem a dobře vyřešeným zakončením F. Šilhavého, jsme potrestali domácí hned v úvodu utkání 3´ a 0:1. To nám vneslo větší klid do kombinace a v součinnosti s dobrým pohybem a výběrem místa v soupeřovo PU jsme přidali druhý gól 8´ a po zpětné přihrávce M. Aurelio obstřelem na zadní tyč 0:2. Domácí zjednodušili hru, více si začali pomáhat dlouhými míči a s tím jsme měli problém. Přebírání hráčů, zajišťování se, zachytávání náběhů. Dvěma zákroky nás podržel v bráně M. Buranský a v dalších dvou akcích nebyli domácí daleko od vstřelení gólu. A když už to vypadalo na konec prvního poločasu, domácí hráč svou netrpělivostí v PU a faulem, nám daroval pokutový kop. D. Romaňuk 0:3.

V druhé 45´ domácí přidali na intenzitě a důraze v osobních soubojích. Obzvláště tím důrazem na nás platil a dělal nám problém po většinu utkání. Hned druhou akcí a míčem do našeho PU snížil na 1:3, když jsme nezachytili náběh hráče na zadní tyči. Tou dobou už byl na hřišti K. Kaiser a po pěkné individuální akci L. Lišky po křídle, který odehrál povedené utkání a dobře načasovanou přihrávkou na Kristiána který svým zakončením jen o kousek minul bránu a odmítl tak znovu odskočit na rozdíl tří branek. Kdežto domácí neodmítli a akcí jako přes kopírák snížili na rozdíl jediné branky. Více už kluci domácím nedovolili a přes závěrečný tlak domácích poctivou činností v defenzívě dovedli utkání do vítězného konce. Na defenzívní činnosti se podílel a zároveň sbíral zkušenosti 14letý M. Kučera. Vnímavý a poctivý hráč.

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI

 

ROKYCANY - SK PETŘÍN U15   3 : 1

Branky :  Blažek

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/400c4d15-f86b-4867-942b-03d421c50e52

 

Komentář  hráče Honzy Uhera : 

Ve středu 6.3. jsme jeli na první jarní mistrovské utkání do Rokycan. Domácím jsme chtěli vrátit porážku ze zimního přáteláku, motivace nám nechyběla. Zápas jsme začali dobře, byli jsme víc na míči a chtěli dát co nejdřív gól. Měli jsme náznaky šancí, bohužel žádná z nich neskončila brankou. Hra se začala vyrovnávat, Rokycany hrozily hlavně z centrů do vápna a využívaly rychlosti svého hrotového útočníka. Zápas byl hodně vyrovnaný, nám se na malém prostoru nedařilo moc kombinovat, ale bojovali jsme dál. Bohužel těsně před koncem poločasu jsme dostali zbytečný gól. Do druhého poločasu jsme šli s cílem otočit zápas a vyhrát. Soupeři se ale podařilo dát hned na začátku rychlý gól . Vystřídali jsme čtyři hráče a bojovali dál. Rokycany začaly více bránit a hlídat si výsledek. Nám se začalo dařit dostávat se před branku, vytvořili jsme si snad čtyři tutovky, ale nebylo nám přáno. Nedokázali jsme proměnit ani ty stoprocentní šance. Rokycany potom po rychlém brejku daly na 3:0 a nám už nezbýval čas. Těsně před koncem snížil pěknou střelou kapitán Pavel Blažek a rozhodčí odpískal konec.
Je škoda, že jsme nedokázali využít všechny naše šance, zápas mohl dopadnout úplně jinak. Musíme makat dál, poučit se z toho a hlavně si věřit!!! V příštím zápase proti Táborsku musíme nechat na hřišti úplně všechno a vyhrát.

 

 

ROKYCANY  -  SK PETŘÍN U14    1 : 10

Branky : Vokáč 3 , Hejplík 2 , Melichar , Stehlík , Dudla , Nový , Sedlák

Fakta ze zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/763f90c4-2867-4784-9b27-5a076d3a30cb

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI

 

PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN U13    4 : 11

Branky : Schwab 4 , Štauber 2 , Rossi 2 , Sladký , Žižka , Štěrba

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/e2745321-2f80-478e-bb3b-16927b95bdb4

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece :

 

 

 

PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN U12     2 : 2

Branky : Zdichynec , Hick

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/8b88dd54-506b-4bcb-8e0c-b0c62bd97dcc

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče : 

V prvním kole jarní části sezony nás čekal těžký soupeř, který patří k velkým favoritům na vítězství naší skupiny FK Příbram.
Kdyby mi někdo před zápasem řekl, že hned v prvním kole uhrajeme remízu na hřišti druhého mužstva 2:2, tak bych mu opravdu nevěřil  .Bohužel, po fantastickém výkonu, kdy jsme po 1.třetině vedli 2:0 a v 80 minutě 2:1 i po vyrovnání 8 min před koncem se kluci snažili výsledek otočit na svojí stranu, chybělo nám, ale štěstí při 100%šanci v poslední minutě zápasu.
Kluky musím pochválit za výborný výkon v celém zápase a doufám, že hned v dalším kole tenhle výkon zopakujeme a získáme 3 body.